Τηλ./Κιν.: 2810 821804/ 6974 873551
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο

Εταιρεία

ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΗ

Στην εταιρεία ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΗ Καρανδινάκης Ιωάννης, είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανάπτυξη μας οφείλεται στην διαρκή επιθυμία μας να βοηθούμε τους πελάτες να απολαμβάνουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής.

ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΗ Καρανδινάκης Ιωάννης

Μέσα από νέα προϊόντα, νέους προσανατολισμούς και πολλές λύσεις για τον πελάτη. Δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για διάφορες προκλήσεις του μέλλοντος.

Η εταιρεία ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΗ Καρανδινάκης Ιωάννης

Ιδρύθηκε το 1993 και έχει έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Από το ξεκίνημα της η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια παράδοση ποιοτικών, λειτουργικών και πρωτοποριακών προϊόντων. Η πορεία της υπήρξε κάθετα ανοδική και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις στον κλάδο των κουφωμάτων.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η εταιρεία συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, συνθετικού και ξύλου, δίνοντας σας την δυνατότητα επιλογής αυτών με γνώμονα την απόλυτη ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική. Η ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΗ Καρανδινάκης Ιωάννης σας δίνει λύσεις για πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες , γκαραζόπορτες. Τεράστια γκάμα από τις κορυφαίες εταιρίες με λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.
Το πάθος και η γνώση του αντικειμένου, δίνει στον πελάτη την διαβεβαίωση ότι θα βρίσκεται στην αγορά με την αξιοπιστία που την διακρίνει.
Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey

Menus Offcanvas